top of page

Esiintyjät juhliin

Tilaa kauttamme bilebändi, laulusolisti, jousikvartetti, coverbändi tai jazz-trio juhliisi yli 2000 musiikon verkostostamme. Tutustu muutamiin tähtiesiintyjiimme alla ja ole yhteydessä niin järjestämme sinulle ikimuistoisen musiikkielämyksen. 

Bilebändit

bilebändi juhliin, coverbändi juhliin, bändi pikkujouluihin, bändi häihin

Bilebändi

Bastugatan on energinen ja hyväntuulinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi, joka takaa huikean meiningin kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Bilebändi häihin, coverbändi juhliin, bändi firman juhliin, bändi pikkujouluihin

Bilebändi

PILKKUUN ASTI on Helsingistä lähtöisin oleva kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana!

Bilebändi Soulmost

Bilebändi

Bilebändi Soulmost on oikea valinta, mikäli kaipaat tapahtumaasi sykähdyttävää showta, hyväntuulista tunnelmaa tai vaikkapa herkkää tunnelmointia.

Bilebändi J-men

Bilebändi

J-Men on kolmen ammattimuusikon juhlaorkesteri, joka tarjoilee "avaimet käteen" -periaatteella musiikin tilaisuuteesi.

Bilebändi juhliin, bilebändi häihin, musiikkia yritystilaisuuteen, musiikkia firman juhliin, pop-duo juhliin, taustamusiikkia juhliin, laulu-kitara duo

Duo kuin bändi

Vilke on energinen esiintyjä nais- ja miessolistilla pieneenkin tilaan soundista tinkimättä. Kahden laulajan, kosketinsoittajan ja kitaristin sekä loopperien ja rumputaustojen voimin Vilke loihtii juhliisi bändin kokoisen soundin ja takaa musiikin osalta ikimuistoiset bileet!

Femma Fatale, bilebändi

Bilebändi

Femma Fatale on Helsingissä alkunsa saanut bilebändi, joka keikkailee 80-luvun bilemusiikin teemalla.

Bilemusiikkia Sour Candy

Bilebändi

Sour Candy takaa juhlatunnelman ammattimaisella otteella! Yhtye on hionut moneen juhlaan sopivan repertoaarinsa tarkkaan, ja toteuttaa hyvin joustavasti toivebiisejä. Tunnelma säilyy vahvana koko keikan ajan, viimeiseen hitaaseen saaakka. 

Klassinen musiikki

Jousikvartetti juhliin, jousikvartetti häihin, musiikkia vihkitilaisuuteen, klassista musiikkia juhliin

Jousikvartetti

Lumo Ensemble tarjoaa ainutlaatuisia musiikkielämyksiä, niin juhlaan kuin vihkitilaisuuteen, sekä tanssimusiikkia tai kamarimusiikkia erillisenä ohjelmanumerona. 

Jousikvartetti juhliin, klassista musiikkia häihin, juosiyhtye vihkitilaisuuteen, klassista taustamusiikkia juhliin

Jousikvartetti

Ennakkoluuloton Neue Quartet on helsinkiläinen jousikvartetti joka tekee musiikkia haasteita pelkäämättä! 

Jousiorkesteri tapahtumaan, jousiorkesteri juhliin, musiikkiesitys tapahtumaan, jousikvartetti häihin, jousisoittaja juhliin

Jousiorkesteri ja jousikokoonpanoihin erikoistunut musiikkipalvelu

Esiinnymme koko orkesterin voimin tai pienyhtyeinä (soolo, duo, trio, kvartetti). Ohjelmistomme kattaa niin klassisen kuin kevyen musiikin. Musiikkimme tekee tilaisuudestasi ikimuistoisen!

Sello-piano duo häihin, klassista musiikkia juhliin, sello-piano duo vihkitilaisuuteeen, sello-piano duo ristiäisiin

Sello-piano duo

Duo Baltica on sellisti Johanneksen ja pianisti Mindaugasin vuonna 2016 perustama duo. Yhtye sopii esiintymään esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai yritysjuhliin.

TrioKajo, trio juhliin

Sello-klarinetti-piano trio

Trio Kajo lumoaa vivahteikkaalla ja tyylikkäillä tulkinnoillaan nosten tilaisuutesi uudelle tasolle. Trion laaja ohjelmisto taipuu niin ohjelmanumeroksi, tanssimusiikiksi kuin taustamusiikiksikin.

Pianisti juhliin

Pianotrio

Trio Toiset esittää yhdellä pianolla kuusikätisesti viihdyttävää ja koskettavaa klassista ohjelmistoa. Trio tarjoaa kokemuksellisia esityksiä monenlaisille musiikinkuuntelijoille

Sampsa Heiniö

Klassinen laulu

Bassobaritonin ohjelmistoon kuuluvat mm. Mozartin Taikahuilun Papagenon ja Kaitsijapapin roolit, Mozartin Requiemin basso-osuudet sekä runsas määrä lied-ohjelmistoa.

Triot

Bilebändi juhliin, bilebänsi yritystilaisuuten, trio pikkujouluihin, popmusiikkia yritysjuhliin, coverbändi tapahtumaan, taustamusiikkia juhliin, laulaja häihin

Bilebändi/trio

Skool! on kolmen muusikon puoliakustinen yhtye, joka mukautuu monenlaisiin tapahtumiin. Ohjelmisto koostuu nykypäivän listahiteistä sekä kotimaisista ja ulkomaisista klassikoista vuosien varrelta!

Trio juhliin, taustamusiikkia tapahtumaan, taustamusiikkia häihin, taustajazzia juhlaan, pop-trio juhliin, musiikkiesitys juhliin

Pop-trio

Stringbreakers on laulajasta, viulistista ja kitaristista koostuva akustinen pop-trio. Uniikit sovituksemme ammentavat monipuolisesti eri genreistä, folkista aina jazziin ja bluessävyihin asti.

Kantelemusiikkia juhliin, bilemusiikkia juhliin, näyttävä musiikkiesitys juhliin, tanssimusiikkia

Kantelebilemusiikki

Jenni Venäläinen & Melkutus Party tuo vanhat kanteleella soitetut tanssisävelmät nykyaikana tanssittavaksi musiikiksi yhdistäen kanteleen soundimaailman ja perinteisen soittotavan elektroniseen musiikkiin.

Trio Calido

Laulu-huilu-kitara trio

Trio Calidon musiikki on tunnelmaltaan kevyttä ja aurinkoista. Ohjelmistosta löytyy erityisesti soljuvaa bossa novaa ja muuta latin jazz -henkistä musiikkia, mutta myös raikkaita tämän päivän pop-hittejä, brasialaista sambatunnelmaa ja tunnelmallisia sovituksia jazz-standardeista.

Duot

Huilu-kitara duo juhliin, häihin, duo ristiäisiin, duo vihkiäisiin, duo syntymäpäiville, musiikkiesitys juhliin, musiikkiesitys hautajaisiin

Huilu-kitara duo

Huilu-kitara duon heleä ja lämmin sointi sopii niin kirkkoon kuin olohuoneeseen, oli kyse sitten kesäillan konsertista, häistä tai syntymäpäivistä.

Muusikot

Sello-kitara duo

Kaleido muotoilee musiikillaan tilaisuuteesi ainutlaatuista kauneutta – kaksi traditiota, sellon sielukkuus ja kitaran kuulaus, kulkevat erottamattomassa symbioosissa duon soitossa.

Viulu-piano duo juhliin, musiikkiesitys syntymäpäiville, muusikko häihin

Viulu-piano duo

Tunnelmallinen Yellow Duo tarjoaa taustamusiikkia ja ohjelmanumeroita häihin, syntymäpäiville, sekä muihin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu mm. tunnetuista pop ja rock-klassikoista.

Duo Korento

Laulu-piano duo

Duo Korennon piano-laulu yhdistelä luo ajattoman ja elegantin ja toisaalta myös rytmisen sekä koukuttavan  yhdistelmän.  Yhtye sopii niin miellyttäväksi taustamusiikiksi, kuin mieleenpainuvaksi esitykseksikin

Laulu-kitara duo, musiikkiesitys ristiäisiin, laulaja nimiäisiin, laulaja häihin, musiikkiesitys vihkitilaisuuteen

Akustinen duo

Duo Pihlava ilahduttaa kuulijoitaan lämminhenkisellä, akustisella soundillaan. Toivoitpa tilaisuuteesi tunnelmallista taustamusiikkia tai menevämpää meininkiä, Pihlava hoitaa asian!

Laulu-piano duo, taustamusiikkia juhliin, musiikkiesitys pikkujouluihin, laulaja häihin, lauluesitys syntymäpäiville

Laulu-piano duo

Duo Pihlanne & Kaipainen tekee juhlistasi ne juhlat, jotka muistetaan! Musiikki kohottaa tunnelmaa tilaisuudessa, kuin tilaisuudessa, ja me olemme täällä teitä varten!

Laulu-pianoduo, duo juhliin, musiikkiesitys tapahtumaan, taustamusiikkia juhlaan

Laulu-piano duo

Duo Lumo on vuonna 2017 perustettu duo, joka esittää tunnelmallista pop-, folk- ja jazz-musiikkia. Musiikkimme sopii hyvin esimerkiksi ohjelmanumeroksi, tansseihin tai taustamusiikiksi. 

Laulu-piano duo, jazzlaulaja juhliin, jazz musiikkia juhliin, taustajazzia  firman juhliin

Laulu-piano duo

Duo Songbirdsin ohjelmistosta löytyy musiikkia sekä rempseisiin juhliin 1920-luvun tai myöhempien vuosikymmenten hengessä kuin myösrauhalliseen tunnelmointiin vaikka bossa novan tai jazz-musiikinsävelin.

Laulu-piano duo, taustamusiikkia juhliin, musiikkiesitys ristiäisiin, musiikkiesitys häihin, pop-musiikkia juhliin

Laulu-piano duo

Siina ja Olivia on kahdesta muusikosta koostuva lämminhenkinen duo. Laulamme kaksiäänisesti pianosäestyksellä. Ohjelmistostamme löytyy kappaleita iskelmästä pop- sekä jazzmusiikkiin ja laadimme setistä sinun näköisesi

Viulu-harmonikka duo, näyttävä musiikkiesitys juhliin, viulisti häihin, musiikkiesitys firman juhliin, musiikkiesitys syntymäpäiville

Viulu-harmonikka duo

Tämä viulun ja harmonikan muodostama duo tulkitsee energisesti muun muassa argentiinalaisia tangoja, unkarilaisia kansansävelmiä sekä itse tekemiään sovituksia molempien soittimen virtuoosikappaleista. Tämä duo on loistava valinta, mikäli etsit vangitsevaa ohjelmanumeroa tapahtumaasi! 

Laulu-hermonikka duo, Tunnelmallinen lauluesitys juhliin, musiikkiesitys häihin

Laulu-harmonikka/piano duo

Tämä kahden monipuolisen muusikon duo tuo tilaisuuteesi soittamisen jalaulamisen iloa, tunnelmasta tinkimättä!

Laulu-piano-saksofoni-huilu duo, musiikkiesitys firman juhliin, saksofonin soittaja ja laulaja tapahtumaan, Jazz-musiikkia firman juhliin, latinomusiikkia tapahtumaan, taustamusiikkia

Laulu-piano & Saksofoni-huilu

Tämän kaksikon vahvuutena on jazz-, blues- ja latinomusiikki, mutta heiltä taipuu myös muutkin genret, kuten pop ja iskelmä - keikka räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

Viulu-piano duo, näyttävä musiikkiesitys, muusikko juhliin, musiikkiesitys tapahtumaan

Viulu-piano duo

Primadonnat tuovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään säihkettä, glamouria ja juhlavuutta niin syntymäpäiville, hääjuhliin kuin yritystilaisuuksiin.

Piano-saksofoni duo, pianisti juhliin, saksofonin soittaja juhliin, fonisti firman tapahtumaan, taustajazzia firman pikkujouluihin, taustamusiikkia häihin

Piano & Saksofoni

Sakurako & Sonja  soittaa musiikkia laidasta laitaan - jazzia, soulia, iskelmää, lattaria, poppia. Tämä duo koostaa keikkasetin aina kulloinkin halutun tyylin mukaan - ja taipuu aina rennosta taustamusiikista menevämpään bilemusiikkiin.

Laulu-kitara duo, tunnelmallista musiikkia häihin, musiikkiesitys illalliselle, cover-duo tapahtumaan

Laulu & Kitara

Kiiski ja Ella on hyväntuulinen cover-duo, joka tulkitsee suosikkikappaleesi taianomaisen herkästi tai tarpeen tullen myös tanssittaa juhlakansaa! 

Kansanmusiikkiduo juhliin, musiikkiesitys tapahtumaan, perinnemusiikkia juhliin,  kansanmusiikkiesitys tapahtumaan.

Kansanmusiikkiduo

Kymmenkieli on yhtye, joka herättelee tanssijalkaa svengaavalla perinnemusiikilla. Tämä helsinkiläinen kansanmusiikkiduo soittaa niin suomalaista kuin pohjoismaistakin kansanmusiikkia, minkä lisäksi mukana on myös runsaasti perinteestä inspiroitunutta musiikkia suoraan omasta sävelkynästä.

Piano-laulu duo, jazz-duo, jazzmusiikkia juhliin, taustajazzia häihin, taustajazzia juhliin

Piano-laulu jazz-duo

Jazz-duo Hanna & Andrea tulkitsee lauluja ja sävelmiä samettisesti, vuorotellen kerronnassa myös improvisaation keinoin. Duo keskittyy uuteen ja vanhaan jazziin ja kappaleiden versiointeihin, jotka käyvät hienosävyisesti läpi koko tunneskaalan. Ohjelmistoon kuuluu myös soul- ja bluesklassikoita.

Duo sinulle logo

viulu & alttoviulu -duo

Olemme kouluttautuneet muusikon ammattiin Turun AMK:n Taideakatemiassa, josta valmistuimme vuonna 2014 suorittaen intrumenttimme solistisen loppututkinnon erinomaisin arvosanoin.

Tarjoamme teille tunnelmallista joulumusiikkia viulu&alttoviulu -duolla toiveitanne kuunnellen.

Etsitkö juhliisi viulistia? Viulistime tarjoaa upean sooloesityksen sähköviulula tai soittaen klassista musiikkia.

Viulu

Viulisti Jessica on monipuolinen tulkitsija, jonka harteille voit huoletta luottaa tilaisuutesi musiikit! 

Laulaja häihin, laulaja ristiäisiin, tunnelmallinen musiikkiesitys, laulaja tapahtumaan

Laulu & Piano

Tepponen esiintyy soolokeikoillaan pianon kanssa ohjelmistonaan kotimaiset ja ulkomaiset populaarimusiikin helmet. Hän ottaa huomioon tilaajan toiveet esitettävistä kappaleista ja pitää tärkeänä, että tilaisuuden tunnelma ja musiikki kohtaavat.

Solistit/Trubaduurit

Laulaja yksityistilaisuuteen, pianisti ja laulaja juhliin, lauluesitys vihkitilaisuuteen

Laulu & piano

Anna Katariina on laulaja ja pianisti, jolle tärkeää esiintymisessä on läsnäolo, ilo ja herkkyys. Erityisesti Annan sydän sykkii jazzille, popille sekä ranskankielisille chansoneille, mutta ohjelmistoon kuuluulauluja yli monien genre-rajojen ja seitsemällä eri kielellä.

Laulaja häihin, laulaja syntymäpäiville, musiikkiesitys juhliin

Laulu & piano

Etelä-Suomessa vaikuttava laulava pianisti ja trubaduuri Milja Pöyhönen esittää tunnettuja pop/jazz-kappaleita. Tyyliin kuuluu laadukkaasti sovitetut toivekappaleet ja timanttinen tulkinta. 

Näyttävä musiikkiesitys yksityistilaisuuteen, musiikkiesitys firman juhliin, musiikkiesitys  yritystilaisuuteen, musiikkiesitys pikkujouluihin

Harppu & laulu

Elvannin erikoisuutta ovat sähköharppu-laulu-coverit tunnetuista metallimusiikin klassikoista, esim. Nightwishin kappaleista.

Vangitseva musiikkiesitys tapahtumaan, kansanmusiikkiesitys, kanteleensoittaja tapahtumaan

Kantele & laulu

Jenni Venäläinen on monipuolinen kantelisti ja laulaja, joka soittaa eri kantelemalleja 5-kielisestä pienkanteleesta 38-kieliseen konserttikanteleseen. Hän on erikoistunut karjalaiseen kanteleperinteeseen ja improvisaatioon.

Jazz

Jazz-bändi juhliin, jazz-musiikkia tilaisuuteen, taustajazzia tapahtumaan

Fuusiojazz

Eskelinen Intergalactic Quintet on uusi fuusiojazzkokoonpano Helsingistä, jonka saundi huokuu lämpimiä 70-luvun Love Records-äänitteitä.

Jazz-trio yritysjuhliin, jazzbändi yritystilaisuuteen, taustamusiikkia taphtumaan

Trumpetti, basso & vibrafoni

‘Time and Changes’ luo tunnelmallista atmosfääriä ja rytmin huumaa kaikkiin tilaisuuksiin.

Jazz-trio juhliin, taustamusiikkia juhliin, bändi yritysjuhliin, bändi  yritystilaisuuteen

Jazz-trio

Eskelinen trion tiedot ja taidot ylittävät monet genrerajat, joten jazz-musiikin spontaanista improvisoinnista voidaan sulavasti siirtyä vaikka suomalaisten klassikkojen tulkintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä meille tarjouspyynnöllä tilaisuutesi tiedot ja toiveesi, niin tiimimme auttaa sinua löytämään verkostostamme sopivan esiintyjän.

Yksityiskeikat

Syntymäpäivät

Ristiäiset

Rapujuhlat

Hautajaiset

Valmistujaiset

Häät

Kotikonsertit

Pienen yleisön yksityistilaisuudet turvallisesti ja helposti

Yritysjuhlat

Bilebändit ja esiintyjät virkistyspäiviin, pikkujouluihin, vuosijuhliin ja juhlaillallisille

Tapahtumat

Konsertit

Tanssit

Taustamusiikkia

Ohjelmanumerot

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi tai perheenjäsenesi lahjakortilla musiikkiesitykseen.Tutustu alla valmiisiin kokonaisuuksiin tai ole yhteydessä niin räätälöimme sinulle sopivan paketin. 

Keikkatilauslomake
bottom of page