Esiintyjät juhliin

Tilaa kauttamme bilebändi, laulusolisti, jousikvartetti, coverbändi tai jazz-trio juhliisi yli 2000 musiikon verkostostamme. Tutustu muutamiin tähtiesiintyjiimme alla ja ole yhteydessä niin järjestämme sinulle ikimuistoisen musiikkielämyksen. 

Bändi juhliin

ANSKU MELLANEN

Kitara, laulu

Ansku Mellanen on SuomiLOVE:ssa esiintynyt ja Mikael Gabrielin bändissä tällä hetkellä soittava nuori muusikko, joka on keikkaillut työkseen viimeiset kymmenisen vuotta.

Bändi häihin

BASTUGATAN

Bilebändi

Bastugatan on energinen ja hyväntuulinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi, joka takaa huikean meiningin kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Esiintyjä häihin

DUO LUMO

Laulu, piano

Duo Lumo on vuonna 2017 perustettu duo, joka esittää tunnelmallista pop-, folk- ja jazz-musiikkia. Musiikkimme sopii hyvin esimerkiksi ohjelmanumeroksi, tansseihin tai taustamusiikiksi. 

Bändi juhliin

ESKELINEN INTERGALACTIC QUINTET

Fuusiojazz

Eskelinen Intergalactic Quintet on uusi fuusiojazzkokoonpano Helsingistä, jonka saundi huokuu lämpimiä 70-luvun Love Records-äänitteitä.

Jousikvartetti häihin

LUMO ENSEMBLE

Jousikvartetti

Lumo Ensemble tarjoaa ainutlaatuisia musiikkielämyksiä, niin juhlaan kuin vihkitilaisuuteen, sekä tanssimusiikkia tai kamarimusiikkia erillisenä ohjelmanumerona. 

marttataavi2.JPG

MARTTA & TAAVI

Huilu-kitara duo

Huilu-kitara duon heleä ja lämmin sointi sopii niin kirkkoon kuin olohuoneeseen, oli kyse sitten kesäillan konsertista, häistä tai syntymäpäivistä.

Sampsa Heiniö.jpg

SAMPSA

Klassinen laulu

Bassobaritonin ohjelmistoon kuuluvat mm. Mozartin Taikahuilun Papagenon ja Kaitsijapapin roolit, Mozartin Requiemin basso-osuudet sekä runsas määrä lied-ohjelmistoa.

pihlannekaipainen.jpg

DUO PIHLANNE & KAIPAINEN

Jazz-duo

Duo Pihlanne & Kaipainen tekee juhlistasi ne juhlat, jotka muistetaan! Musiikki kohottaa tunnelmaa tilaisuudessa, kuin tilaisuudessa, ja me olemme täällä teitä varten!

Akustinen duo

DUO PIHLAVA

Akustinen duo

Duo PIhlava ilahduttaa kuulijoitaan lämminhenkisellä, akustisella soundillaan. Toivoitpa tilaisuuteesi tunnelmallista taustamusiikkia tai menevämpää meininkiä, Pihlava hoitaa asian!

Untitled-1_edited.jpg

ELVANN

Harppu ja laulu

Elvannin erikoisuutta ovat sähköharppu-laulu-coverit tunnetuista metallimusiikin klassikoista, esim. Nightwishin kappaleista.

Jousikvartetti häihin

NEUE QUARTET

Jousikvartetti

Ennakkoluuloton Neue Quartet on helsinkiläinen jousikvartetti joka tekee musiikkia haasteita pelkäämättä! 

Bilebändi juhliin

PILKKUUN ASTI

Bilebändi

PILKKUUN ASTI on Helsingistä lähtöisin oleva kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana!

Esiintyjä juhliin

STRINGBREAKERS

Pop-trio

Stringbreakers on laulajasta, viulistista ja kitaristista koostuva akustinen pop-trio. Uniikit sovituksemme ammentavat monipuolisesti eri genreistä, folkista aina jazziin ja bluessävyihin asti.

Bändi häihin

TRIO ESKELINEN

Jazz-trio

Eskelinen trio on kolmen intohimoisen muusikkonuoren vuonna 2016 perustama joka musiikin yhtye. Soittajien tiedot ja taidot ylittävät monet genrerajat, joten jazz-musiikin spontaanista improvisoinnista voidaan sulavasti siirtyä vaikka suomalaisten klassikkojen tulkintaan

Pianisti juhliin

TRIO TOISET

Pianotrio

Trio Toiset esittää yhdellä pianolla kuusikätisesti viihdyttävää ja koskettavaa klassista ohjelmistoa. Trio tarjoaa kokemuksellisia esityksiä monenlaisille musiikinkuuntelijoille. 

Esiintyjä häihin

YELLOW DUO

Viulu, piano

Tunnelmallinen Yellow Duo tarjoaa taustamusiikkia ja ohjelmanumeroita häihin, syntymäpäiville, sekä muihin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu mm. tunnetuista pop ja rock-klassikoista.

Skool!

SKOOL!

Bilebändi / trio

Skool! on kolmen muusikon puoliakustinen yhtye, joka mukautuu monenlaisiin tapahtumiin. Ohjelmisto koostuu nykypäivän listahiteistä sekä kotimaisista ja ulkomaisista klassikoista vuosien varrelta! 

Duo Baltica 6_edited.jpg

DUO BALTICA

Piano, sello

Duo Baltica on sellisti Johanneksen ja pianisti Mindaugasin vuonna 2016 perustama Duo. Yhtye sopii esiintymään esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai yritysjuhliin.

WeLoveVocals_069_edited.jpg

ANNIKA TEPPONEN

Laulu & piano

Tepponen esiintyy soolokeikoillaan pianon kanssa ohjelmistonaan kotimaiset ja ulkomaiset populaarimusiikin helmet. Hän ottaa huomioon tilaajan toiveet esitettävistä kappaleista ja pitää tärkeänä, että tilaisuuden tunnelma ja musiikki kohtaavat.

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä meille tarjouspyynnöllä tilaisuutesi tiedot ja toiveesi, niin tiimimme auttaa sinua löytämään verkostostamme sopivan esiintyjän.

Boi-98 copy wix uus jee.jpeg
Yksityiskeikat

Syntymäpäivät

Ristiäiset

Rapujuhlat

Hautajaiset

Valmistujaiset

Häät

Kotikonsertit

Pienen yleisön yksityistilaisuudet turvallisesti ja helposti

Yritysjuhlat

Bilebändit ja esiintyjät virkistyspäiviin, pikkujouluihin, vuosijuhliin ja juhlaillallisille

Tapahtumat

Konsertit

Tanssit

Taustamusiikkia

Ohjelmanumerot

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi tai perheenjäsenesi lahjakortilla musiikkiesitykseen.Tutustu alla valmiisiin kokonaisuuksiin tai ole yhteydessä niin räätälöimme sinulle sopivan paketin.