Esiintyjät juhliin

Tilaa kauttamme laulusolisti, jousikvartetti, bilebändi tai jazz-trio juhliisi. Tutustu esiintyjiimme tarkemmin ja ole yhteydessä niin järjestämme sinulle ikimuistoisen musiikkielämyksen. 

Tilaa esiintyjä: 041 7203204

Bändi juhliin

ANSKU MELLANEN

Kitara, laulu

Ansku Mellanen on SuomiLOVE:ssa esiintynyt ja Mikael Gabrielin bändissä tällä hetkellä soittava nuori muusikko, joka on keikkaillut työkseen viimeiset kymmenisen vuotta.

Bändi häihin

BASTUGATAN

Bilebändi

Bastugatan on energinen ja hyväntuulinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi, joka takaa huikean meiningin kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Esiintyjä häihin

DUO LUMO

Laulu, piano

Duo Lumo on vuonna 2017 perustettu duo, joka esittää tunnelmallista pop-, folk- ja jazz-musiikkia. Musiikkimme sopii hyvin esimerkiksi ohjelmanumeroksi, tansseihin tai taustamusiikiksi. 

Bändi juhliin

ESKELINEN INTERGALACTIC QUINTET

Fuusiojazz

Eskelinen Intergalactic Quintet on uusi fuusiojazzkokoonpano Helsingistä, jonka saundi huokuu lämpimiä 70-luvun Love Records-äänitteitä.

Jousikvartetti häihin

LUMO ENSEMBLE

Jousikvartetti

Lumo Ensemble tarjoaa ainutlaatuisia musiikkielämyksiä, niin juhlaan kuin vihkitilaisuuteen, sekä tanssimusiikkia tai kamarimusiikkia erillisenä ohjelmanumerona. 

MARTTA & TAAVI

Huilu-kitara duo

Huilu-kitara duon heleä ja lämmin sointi sopii niin kirkkoon kuin olohuoneeseen, oli kyse sitten kesäillan konsertista, häistä tai syntymäpäivistä.

Jousikvartetti häihin

NEUE QUARTET

Jousikvartetti

Ennakkoluuloton Neue Quartet on helsinkiläinen jousikvartetti joka tekee musiikkia haasteita pelkäämättä! 

Bilebändi juhliin

PILKKUUN ASTI

Bilebändi

PILKKUUN ASTI on Helsingistä lähtöisin oleva kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana!

Esiintyjä juhliin

STRINGBREAKERS

Pop-trio

Stringbreakers on laulajasta, viulistista ja kitaristista koostuva akustinen pop-trio. Uniikit sovituksemme ammentavat monipuolisesti eri genreistä, folkista aina jazziin ja bluessävyihin asti.

Bändi häihin

TRIO ESKELINEN

Jazz-trio

Eskelinen trio on kolmen intohimoisen muusikkonuoren vuonna 2016 perustama joka musiikin yhtye. Soittajien tiedot ja taidot ylittävät monet genrerajat, joten jazz-musiikin spontaanista improvisoinnista voidaan sulavasti siirtyä vaikka suomalaisten klassikkojen tulkintaan

Pianisti juhliin

TRIO TOISET

Pianotrio

Trio Toiset esittää yhdellä pianolla kuusikätisesti viihdyttävää ja koskettavaa klassista ohjelmistoa. Trio tarjoaa kokemuksellisia esityksiä monenlaisille musiikinkuuntelijoille. 

Esiintyjä häihin

YELLOW DUO

Viulu, piano

Tunnelmallinen Yellow Duo tarjoaa taustamusiikkia ja ohjelmanumeroita häihin, syntymäpäiville, sekä muihin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu mm. tunnetuista pop ja rock-klassikoista.

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi tai perheenjäsenesi lahjakortilla musiikkiesitykseen.Tutustu alla valmiisiin kokonaisuuksiin tai ole yhteydessä niin räätälöimme sinulle sopivan paketin. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

info@akateemisetmuusikot.fi  |  Puh: 040 8778603

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon