top of page

VILKE

Vilke on energinen esiintyjä nais- ja miessolistilla pieneenkin tilaan soundista tinkimättä. Kahden laulajan, kosketinsoittajan ja kitaristin sekä loopperien ja rumputaustojen voimin Vilke loihtii juhliisi bändin kokoisen soundin, jota täydentää tarvittaessa herkkä tunnelmointi. Vilkkeen tavoitteena on tehdä asioinnista mahdollisimman vaivatonta ja taata musiikin osalta ikimuistoiset bileet.

 

Vilkkeen korkeakoulutetut multi-instrumentalistit Tiina Korkiainen ja Samu Laiho hemmottelevat kuulijoita menevällä ja tanssittavalla bilemusiikilla, hohdokkailla tulkinnoilla ja sointuvilla stemmalauluilla, jotka houkuttelevat hehkumaan tanssilattialla. Järjestät sitten yritystapahtumaa tai yksityistilaisuutta, duon fiilistä nostattava monipuolinen ohjelmisto muokataan toiveidesi mukaan juuri sinun juhliisi sopivaksi myös kappaletoiveet huomioiden.

 

Ketteränä kokoonpanona Vilke mahtuu niin kokonsa kuin äänenpaineenkin puolesta pieneenkin juhlatilaan ja liikkuu helposti esimerkiksi saarilla sijaitseviin juhlapaikkoihin. Pyydä tarjousta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Tutustu Vilkkeen meininkiin ja ohjelmistoon ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan juhliisi timanttiset musat!

Kuuntele näytteitä

Bilebändinä duo – Vilke livekooste

Bilebändinä duo – Vilke livekooste
Bilebändinä duo – Vilke livekooste

Bilebändinä duo – Vilke livekooste

03:01
Toista video
Ohjelmisto
bottom of page