Join our mailing list

© 2023 by Rebel Productions. Proudly created with Wix.com

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

info@akateemisetmuusikot.fi  |  Puh: 0408778603

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Jannika Lahin (keikat ja laskut)

jannika@akateemisetmuusikot.fi

Tilaa tästä!

Edla Karjalainen-Banouarab 

(soitonopetus)

edla@akateemisetmuusikot.fi

Anna Zapasnik (perustaja)

anna@akateemisetmuusikot.fi

Aino Kallio (markkinointi ja some)

aino@akateemisetmuusikot.fi

STRINGBREAKERS

Stringbreakers on laulajasta (Maria Gertsjak), viulistista (Silva Kallionpää) ja kitaristista (Kalle Outila) koostuva akustinen pop-trio. Uniikit sovituksemme ammentavat monipuolisesti eri genreistä, folkista aina jazziin ja bluessävyihin asti. Ohjelmistomme muuntautuu tilaisuuden mukaan, vaikkapa ruokailun taustalle, illan ohjelmanumeroksi tai rennoksi tanssimusiikiksi. Halutessanne instrumentaatiomme laajenee esim. bassolla tai cajonilla.

 

Ohjelmistoomme kuuluu kappaleita muiden muassa Michael Jacksonilta, Lady Gagalta, JP Cooperilta, Ed Sheeranilta, Jenni Vartiaiselta ja Anna Puulta, sekä joululauluja niin suomeksi kuin englanniksikin.

 

Kaikki Stringbreakersin jäsenet ovat korkeakoulutettuja ja monipuolisen genrekirjon hallitsevia ammattimuusikoita Metropolia Ammattikorkeakoulusta. He vaikuttavat aktiivisesti Suomen ja Viron pop- ja jazzkentillä freelancereina sekä omissa kokoonpanoissaan (mm. Maria Gertsjak, Mixtet, Vimma, Hands and Omens, Silva Quartet).

Hinnasto:

 

1 x 45 minuutin setti musiikkia tai vähemmän: 1035 €

2 x 45 min: 1210 €

3 x 45 min: 1380 €

Keikkailemme pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, kuitenkin korkeintaan 200 kilometrin päässä Helsingistä.

 

Mikäli soitamme useamman setin, pidämme settien välissä vähintään 15 minuutin tauon. Hintoihin sisältyy tekniikkakulut. Jos keikka on Helsingin ulkopuolella, matkakulut lisätään hintaan.