top of page

SKOOL!

Skool! on kolmen muusikon puoliakustinen yhtye, joka mukautuu monenlaisiin tapahtumiin. Yhtye koostuu kolmesta ammattimuusikosta ja he toimivat aktiivisesti musiikin parissa jatko-opintojen ja työn merkeissä.

Ohjelmisto koostuu nykypäivän listahiteistä sekä kotimaisista ja ulkomaisista klassikoista vuosien varrelta! 

 

Yhtye sopii taustamusiikista pikkutuntien biletykseen!

Kanssasi skoolaavat:

Jenna - laulu, piano, harmonikka

Jaakko - kitara, laulu

Saija - kontrabasso

Skool on saatavilla myös duona!

 

Jenna on helsinkiläinen vuonna 1990 syntynyt musiikin ammattilainen ja multi-instrumentalisti. Hän toimii musiikinopettajana ja keikkailevana muusikkona, ja löytyy yleensä pianon tai haitarin äärestä solistina toimiessaan.

 

Jaakko on vuonna 1993 syntynyt kitaristi, laulaja ja säveltäjä Helsingistä. Hänellä on takanaan yli 1000 keikkaa, joita hän on soittanut lukuisten eri yhtyeiden ja solistien kanssa. Jaakko opiskelee parhaillaan Metropoliassa pop/jazz -musiikin esittämistä ja vaikuttaa musiikin tekijänä monissa eri oman musiikin yhtyeissä.

 

Saija on vuonna 1994 syntynyt muusikko, jonka pääinstrumentti on kontrabasso. Saijan värikkääseen yhtyehistoriaan mahtuu kansanmusiikin ohella kaikkea indie-popista perinteiseen tanssimusiikkiin. Hän opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmässä.

Kuuntele näytteitä
Skool! -yhtye

Skool! -yhtye

Toista video
bottom of page