top of page
Kuuntele näytteitä

DUO PRIMADONNAT

Pianisti-säveltäjä Piia ja viulisti Annukka ovat yhdessä Duo Primadonnat. Primadonnat tuovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään säihkettä, glamouria ja juhlavuutta niin syntymäpäiville, hääjuhliin kuin yritystilaisuuksiin.

 

Tämä duo rakastaa soittamista ja esiintymistä! Heidän erityisosaamistaan on luoda juhlavan kepeä ja iloinen tunnelma seminaareihin, avajaisiin, cocktail-tilaisuuksiin, illallisen taustalle ja isomman tapahtumaan alkuun tai väliajalle.

 

Duon ohjelmistoon kuuluu mm. metallihittejä, musikaalisävelmiä, ikivihreitä, kasarihittejä, jazzklassikoita, lattarimelodioita ja Bond-sävelmiä - jokaiselle jotakin! Heillä on myös kasvavassa määrin omaa tuotantoa eli herkkiä balladeja (mm.häämarssi Day of  Dreams) ja svengaavia instrumentaalibiisejä. Tilaajan toiveet otetaan aina huomioon.

 

Annukka ja Piia ovat energiaa ja iloa pursuava duo. Nämä kaksi rautaista ammattimuusikkoa saavat tapahtumasi tunnelman nousemaan täysin uudelle tasolle!

 

Sähäkkä tamperelainen viulupianoyhtye on buukattavissa keikalle Tampere-Helsinki-Turku-Seinäjoki-Jyväskylä-Joensuu -alueilla!