top of page

Tietoa meistä

Akateemisten Muusikoiden kautta löydät opettajat laulu- ja soittotunneille sekä esiintyjät juhliin.

Akateemisten Muusikoiden esiintyjät ja soitonopettajat ovat akateemisissa musiikkioppilaitoksissa sekä korkeakouluissa opiskelevia tai niistä valmistuneita muusikoita. Tilatessasi Akateemisista Muusikoista autat nuoria muusikoita työllistymään alallaan ja vähennät alalla vallitsevaa harmaata taloutta.

Akateemisten Muusikoiden arvot

Meille on hyvin tärkeää toimia läpinäkyvästi ja arvojemme mukaisesti. Arvomme välittyvät kaikessa työssämme asiakkaille, muusikoille, opettajille ja meille toimintaa pyörittäville muusikoille.

​Oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys:

 

1. Sitoudumme siihen, että kaikki toimintamme on läpinäkyvää sekä asiakkaille että muusikoille. Viestimme palkoista, työnantajamaksuista, veroista yms. avoimesti.

2. Levitämme tietoisuutta siitä, millaista palkkaa muusikoille ja musiikkipedagogeille kuuluu maksaa ja millaista palkkiota keikasta tulisi pyytää.

3. Tarjoamme muusikoille työtä osaaminen edellä ja pyrimme toiminnallamme murtamaan hyvä veli -verkostoja.

 

4. Pyrimme edistämään toiminnallamme tasa-arvoa ja vähentämään kaikenlaista syrjintää. 

5. Akateemisten Muusikoiden toimistossa olemme itse muusikoita ja opettajia ja pidämme korkeat kriteerit sen suhteen, miten itse toimisimme eri tilanteissa, ja minkälainen moraali meillä on.  

Muusikoille:

 

1. Meille on tärkeää, että kaikilla on hyvä olla töissä Akateemisilla Muusikoilla ja työ on kivaa ja merkityksellistä.

2. Akateemisten Muusikoiden toiminnassa on tärkeää, että lisäämme muusikon ammatin arvostusta. Työ vaatii korkeaa koulutusta, ja siitä tulee maksaa asianmukainen korvaus. Pidämme huolen muusikoiden palkkatasosta.

 

3. On tärkeää, että autamme nuoria koulutettuja muusikoita ja pedagogeja työllistymään ja löytämään paikkansa musiikkikentällä.

4. Kannustamme ja rohkaisemme muusikoita hinnoittelemaan työnsä koulutustaan vastaavalla tavalla ja arvostamaan omaa työtään.

5. Teemme töitä muusikoiden kanssa ja muusikoita varten!

Asiakkaille:

​1. Asiakas tietää, että tilatessaan muusikon tai pedagogin Akateemisten Muusikoiden kautta saa osaavan ammattilaisen. 

2. Tarjoamme asiakkaalle aina sopivimman ja parhaan vaihtoehdon. Räätälöimme esiintyjän tai opettajan kanssa juuri asiakkaan toiveisiin sopivan kokonaisuuden ja pidämme huolen, että asiakas saa rahoilleen vastinetta.

 

3. Toimimme sujuvasti, ystävällisesti ja joustavasti.

4. Asiakas voi olla varma, että asioidessaan kanssamme palkat, verot yms. hoidetaan asiaan kuuluvalla tavalla. Tilaamalla meidän kauttamme voit olla mukana vähentämässä musiikkialalla vallitsevaa harmaata taloutta!

 

5. Myös pienillä paikkakunnilla ja Pohjois- ja Itä-Suomessa on oikeus tasokkaaseen ja ammattitaitoiseen musiikki- ja opetustarjontaan. Pyrimme tarjoamaan ammattitaitoisia ja koulutettuja muusikkoja keikoille ja soitonopettajiksi kaikkialle Suomeen.

Asiakaslupaus

Ammattilaismuusikot

Lupaamme toimittaa tapahtumaasi esiintyjän joka on alansa ammattilainen. Kaikki muusikkomme ovat akateemisissa musiikkioppilaitoksissa sekä korkeakouluissa opiskelevia tai niistä valmistuneita muusikoita.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Lupaamme hinnoitella palvelun niin, että muusikko saa siitä liiton mukaisen korvauksen, mutta kuitenkin niin, että vaihtoehto on sinulle mahdollisimman edullinen.

Helppo asiointi

Lupaamme kuratoida esiintyjistä parhaat mahdolliset vaihtoehdot ja suositella meidän mielestämme parasta muusikkoa tilaisuuteesi. Tarjoamme vain osaavia ammattilaisia, jotka hoitavat keikan sujuvasti niin, että sinä voit keskittyä itse juhlaan.

Muusikkolupaus

  1. Emme edesauta epätervettä kilpailua alalla. Katsomme että taksat ovat TES:in tai liiton suositusten mukaisia ja korjaamme tarpeen tullen niitä ylöspäin, jos muusikolla ei ole asiasta tietoa.

  2. Valvomme muusikon etua ja hoidamme tarpeelliset vakuutukset. Maksamme myös eläkevakuutusmaksut.

  3. Emme pakota ketään yrittäjäksi ja heikennä näin työttömyysturvaa. Muusikko saa valita itse tekeekö töitä yrittäjänä vai palkansaajana.

  4. Muusikko saa määritellä itse hintansa keikoista.

  5. Hoidamme esiintymisiin ja soitonopetukseen liittyvän kommunikaation asiakkaan kanssa niin, että muusikon on helppo mennä paikalle ja keskittyä esiintymiseen tai opettamiseen.

  6. Annamme muusikoille palautetta keikoista ja opetuksesta niin että he voivat kehittää ammattitaitoaan kanssamme.

  7. Ymmärrämme muusikon arkea, sillä olemme itse kaikki muusikoita.

bottom of page