Opettajamme ovat nuoria ja innokkaita musiikinopiskelijoita tai jo alalta valmistuneita. Laajasta verkostostamme löydät mm. laulun, kitaran-, viulun- ja pianonsoiton opettajat. Tutustu opettajiimme alla ja ole yhteydessä!

Tilaa soitonopettaja: 040 8778603

Aapo

Kitara

Aapo on turkulainen kitaristi ja kitaransoiton opettaja. Hän on opiskellut jazzkitaransoittoa ja sävellystä Berklee College of Musicissa, Bostonissa, opettajinaan Mick Goodrick, George Garzone ja Hal Crook. Aapo työskentelee kitaransoiton opettajana yksityisesti sekä useissa kouluissa Turussa ja Helsingissä. Opetustöiden lisäksi hän tekee keikkoja jazzduoissa laulajan kanssa, blues/soul/R'n'B-bändeissä sekä teatterimuusikkona.

 

Aapo opettaa kitaran lisäksi myös musiikin teoriaa, sävellystä ja sovittamista, myös ruotsiksi ja englanniksi. Opettajana hänen pyrkimyksenä on havaita opilaan yksilölliset tarpeet ja esitellä materiaali tavalla, joka sallii tehokkaan oppimisen, ottaen huomioon henkilön ja hänen ominaisuutensa. Aapon mielestä taitava opettaja antaa oppilaalle tasapainoisen yhdistelmän rohkaisua, tietoa, ystävällisyyttä ja osoituksen siitä, miten musiikin soittaminen voi rikastuttaa oppilaan elämää.

Aapo opettaa kitaransoittoa Tehtaankadun, Karamzinin ja Vanttilan kouluilla.

Maria

Piano

Piano-opettajamme Maria on Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta keväällä 2017 valmistunut musiikkipedagogi. Maria aloitti opettamisen Taavinkylän koululla syksyllä 2017, minkä jälkeen hänen oppilasmääränsä on kasvanut paljon. Opetuskokemusta hänelle on kertynyt monien eri ikäisten ja tasoisten oppilaiden parissa jo opiskeluidenkin ajalta. Marian opetusta on luonnehdittu innostavaksi, ystävälliseksi, tavoitteelliseksi ja hauskaksi. Taavinkylän koululla Maria opettaa keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin.

Edla

Piano

Edla on valmistunut musiikkipedagogiksi (AMK) Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2017 instrumenttinaan piano. Aikaisemmin hän opiskeli muusikoksi Turun konservatoriolla vuosina 2010-2013. Pianon lisäksi Edla on soittanut urkuja ja cembaloa sekä opiskellut laulua.  Opetuskokemusta hänelle on kertynyt useammilta vuosilta. Edlan mielestä soitonopetuksessa tärkeintä on kannustava ilmapiiri sekä musiikista iloitseminen.

Edla opettaa pianonsoittoa Vanttilan ja Karamzinin kouluissa keskiviikkoisin.

Annika

Piano

Olen valmistunut Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä musiikin maisteriksi. Opiskeluuni sisältyi mm. vapaa säestyksen opiskelua ja klassisen pianonsoiton A-tasosuoritus. Opetuksessa koen tärkeimmäksi elementiksi oppimisen mielekkyyden ja ilon. Tässä inspiroiva soitto-ohjelmisto, hyvä vuorovaikutus opettajan ja oppilaan välillä sekä oppilaalle sopivat senhetkiset lähitavoitteet ovat avainasemassa.

Milla

Piano

Olen valmistunut Tampereen Ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi. Opintoihini kuului pedagogisten opintojen lisäksi sekä klassista että pop/jazz -pianonsoittoa, vapaasäestystä ja bändisoittoa. Tällä hetkellä teen kasvatustieteen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa ja pianonsoiton opettamisen lisäksi johdan helsinkiläistä naiskuoroa.

 

Opettajana olen kannustava ja empaattinen ja yritän valita soittomateriaalit oppilaan omat musiikkimieltymykset huomioon ottaen. Halutessaan oppilas saa nuoteista soittamisen lisäksi kehittää luovia taitojaan tunneillani pienin sävellys- ja improvisaatiotehtävin.

Robert

Piano, kitara

Robert on 23-vuotias helsinkiläinen muusikko. Hän opiskelee Sibelius-Akatemiassa sävellystä ja Panula-Akatemiassa orkesterinjohtoa. Robertin pääsoitin on klassinen piano, mutta hän taitaa myös liudan muita instrumentteja. Luonteeltaan hän on avoin, uuttera ja lystikäs.

Jannika

Viulu

Opettajana ja muusikkona Jannikaa kiehtoo improvisointi ja sen hyödyntäminen oppimisvälineenä.

 

Jannika on valmistunut musiikkipedagogiksi (AMK) Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Hänen erikoistumisalueensa on vanha musiikki ja pääinstrumenttinsa barokkiviulu. Hänen sydäntään lähellä on erityisesti musiikki- ja taidekasvatuksen ilosanoman levittäminen kaikille!

 

Jannika opiskelee myös aktiivisesti laulua. Muusikkona ja pedagogina toimimisen ohella Jannika opiskelee kulttuurituotannon koulutusohjelmassa. Vapaa-ajallaan Jannika rentoutuu kirjojen, lenkkeilyn ja ruoanlaiton parissa.

Maiju

Laulu

Maiju on valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta musiikin maisteriksi syksyllä 2019. Sitä ennen hän on suorittanut Turun Konservatoriossa muusikon ammattitutkinnon. Hän on syventynyt opinnoissaan rytmimusiikin laulupedagogiikkaan ja onkin opettanut pop/jazz-laulua jo useamman vuoden ajan.

Opettajana Maijulle on tärkeintä, että oppilas saa kokea laulamisen iloa! Silloin yleensä myös kehitystä tapahtuu eniten. Laulutunnit räätälöidään aina yksilöllisesti oppilaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan, ja oppilaat saavat halutessaan itse myös valita laulettavaa ohjelmistoa.

 

Laulunopetustyön lisäksi Maiju toiminut mm. musiikinopettajana koulussa ja musiikkileikkikoulun opettajana. Hän soittaa myös viulua ja keikkailee itse sekä laulajana että viulistina.

Sampsa

Laulu (klassinen)

Sampsa on aktiivinen freelance-laulaja ja laulunopettaja, joka on valmistunut laulupedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2018 instrumenttinaan klassinen laulu. Äänialaltaan hän on bassobaritoni, ja häntä on vuosien varrella kuultu sekä oopperarooleissa, omissa konserteissaan että useiden kuorojen riveissä. 

Aurora

Kantele

Aurora on Espoolaissyntyinen kantelisti, muusikko, pedagogi ja kouluttaja. Hän opiskelee Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmässä ja on sen lisäksi opiskellut musiikkipedagogiikkaa Centria Amk:ssa.  Auroralla on pitkän linjan kokemus opettamisesta eri musiikkiopistoissa, sekä yksityisesti. Tällä hetkellä hän opettaa Akateemisten Muusikoiden lisäksi myös Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun musiikkiopistossa, sekä järjestää koulutuksia ja workshoppeja ympäri Suomea ja Eurooppaa. 

 

Opettajana Aurora on lempeä ja kannustava, mutta samalla ohjaa oppilaitaan määrätietoisesti heidän tavoitteitaan kohti. Auroran pedagogiikan punaisena lankana toimii vahvasti kansanmusiikkipedagogiikan ydin elinikäisen musiikkisuhteen luomisesta ilon ja yhteissoiton kautta. Hän opettaa kaikenikäisiä oppilaita ja eri genrejä oppilaan mieltymysten mukaan.  Opettamisen lisäksi Aurora keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja Eurooppaa duonsa Aléan kanssa ja hänen meriitteihinsä kuuluu esimerkiksi Kanteleliiton kesämuusikkona toimiminen vuonna 2017. 

 

Aurora opettaa Etu-Töölössä.

Heli

Saksofoni

Heli on saksofonisti ja klarinetisti, esiintyvä taiteilija ja instrumenttiopettaja Helsingistä.

 

Opetuskokemusta niin lasten kuin aikuistenkin parista Heliltä löytyy jo kahdeksalta vuodelta. Helille on tärkeää, että oppilas saa soittotunneilta terveen tekniikan ja vankat valmiudet instrumenttinsa hallintaan niin, että se palvelee juuri hänen musiikillisia intressejään. Helin loputon uteliaisuus ja rakkaus saksofoniin ja klarinettiin ja niiden tekniikan ja soundien tutkimiseen on tuonut hänelle perinpohjaisen tietotaidon siitä, kuinka auttaa oppilasta löytämään ja ottamaan haltuun tämän lempimusiikille ominaiset piirteet, soundit ja fraasit.

Matti

Huilu

Soittamisessa kyse on ennen kaikkea yhdessä kokemisesta ja ilosta! Musiikki on meissä kaikissa, ja oma työni on vapauttaa oppilas ilmaisemaan musikaalista itseään soittonsa kautta. Oppilaani opettavat minua siinä missä minä heitä, ja riippumatta siitä, millä tuulella tulen opettamaan, lähden tunnilta aina hymyssä suin!

Sabu

Laulu

Olen 29-vuotias ammattimuusikko, kulttuurituottaja sekä äänenkäytön ohjaaja. Olen valmistunut ammattilaulajaksi Helsingin Pop & Jazz konservatoriolta ja opiskelen parhaillaan pop & jazz musiikkipedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulussa. Tämän lisäksi olen täydentänyt osaamistani myös suorittamalla ohjaajuuden perusteet nuoriso-ohjauksen puolella sekä musiikkiterapiaopintoja avoimella yliopistolla.

 

Sabu on opettajana kohtaava, lämmin ja kannustava. Hän uskoo oppimiseen hauskuuden ja onnistumisen kokemusten kautta!

Sakari

Trumpetti

Sakari on trumpetisti, opettaja, sovittaja sekä säveltäjä. Hän on Helsinkiläinen trumpetisti ja jazz-muusikko, joka on valmistunut musiikkipedagogiksi AMK Metropolian koulutusohjelmasta, suuntauksena pop-jazz musiikki. Hänen musiikin perusopintoihin kuuluu myös klassisia opintoja, sävellystä sekä sovitusta. Sakarilla on opintoja myös musiikkiterapiasta ja pitkä työkokemus työskentelemisestä musiikkiryhmien vetäjänä mielenterveyskuntoutustyössä. Sakari on toiminut muusikkona monenlaisissa tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa kirkkomusiikista jazzmusiikkiin.

 

Musiikkipedagogina Sakari edustaa kannustavaa ja rohkaisevaa opetusta. Opetuksessa hän näkee tärkeäksi turvallisen ilmapiirin luomisen oppilaan ja opettajan välillä. Musiikki voi tuoda jokaiselle yhteyden kokemisen tunteen ja on muunmuassa itsevarmuutta ja itsensäilmaisua vahvistava tekijä. Sakarille on tärkeää, että oppilas saa harrastuksestaan onnistumisen kokemuksia ja itsensäilmaisussaan tuntee hyväksytyksitulemisen.

Opettajamme esittäytyvät!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

info@akateemisetmuusikot.fi  |  Puh: 040 8778603

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon