top of page

Muskari

Anna lapselle iloa ja elämyksiä musiikin parissa jo pienenä!

Muskari eli musiikkileikkikoulu on alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu musiikkiharrastus. Muskarissa lapsi oppii uusia lauluja ja loruja ja saa positiivisen ensikosketuksen musiikkiin. Tämän lisäksi lapsen laulu- ja soittotaidot, sekä motoriset taidot kehittyvät leikin varjolla.

Muskarissa lapsi pääsee kokemaan vuorovaikutusta muiden kanssa sekä saa ilmaista itseään musiikin avulla. Musiikkikasvatus tukee lapsen kasvua kokonaisvaltaisesti edistäen muun muassa puheen kehitystä sekä sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja.

Happy Little Girl

Haluaisitko muskarin kotisi lähelle? Aloitamme toiminnan lähikoulullasi tai päiväkodissa, kun 6+ oppilaan ryhmä on koossa.

Muskariopettajamme

Muskariopettaja_edited.jpg

Jutta

 

Jutta on Etelä-Pohjanmaalta ponnistanut musiikkipedgogi ja muusikko. Opettajana hän on lämmin ja oppilaslähtöinen. Jutalle onkin tärkeää, että tunneilla on iloinen ja kannustava tunnelma ja turvallinen ilmapiiri sekä tietenkin myös paljon riemukasta heittäytymistä musiikin vietäväksi!

 

Jutta on valmistunut Metropolialta musiikkipedagogiksi pääaineenaan varhaisiän musiikkikasvatus ja taiteen soveltava käyttö. Hän on muusikkotaustansa takia keikkaillut yli kymmenen vuotta Muusa-yhtyeen solistina esittäen kaikenlaista bilemusiikista taustajazziin ja tanssimusiikkiin, ja työskennellyt myös eri museoissa museopedagogiikan parissa. Jutalla on FM kulttuurihistoriasta ja hän työstää opetuksen ohessa tietokirjaa 1950-luvun naislaulajista. 

Nähdään tunneilla!

Ota yhteyttä

Tiedustelut syksyn 2022 muskareista  voi lähettää sähköostilla opetusvastaavallemme Liisille osoitteeseen:

bottom of page