top of page

Huom! Keikan ehdot muutettu 7.8.2023. Ennen tätä päivämäärää tilatuilla keikoilla voimassa ovat vanhat, hyväksytyt ehdot (vanhat ehdot saa luettavaksi sähköpostissa tarvittaessa). 

Keikan ehdot

Sinulle on lähetetty sähköpostiin tarjoukset musiikkipyynnöllesi. Hinnat ovat muusikoidemme itse asettamia, ja hintoihin vaikuttaa mm. muusikon esiintymiskokemus ja koulutus, esiintymisen ajankohta, esitettävä ohjelmisto yms. Hinnat sisältävät musiikkiesityksen lisäksi esityksen valmistautumiseen menevän työajan korvauksen sekä mahdolliset sovitus- ja matkakulut, ellei näitä mainita erikseen. Hinnat sisältävät alv.

Mikäli lasku lähetetään verkkolaskuna tai kirjeitse, lisätään hintaan 3 € /verkkolasku ja 5 €/paperilasku. Pdf-lasku sähköpostin liitteenä on ilmainen. Yli 1 kk kuluttua olevien keikkojen laskusta suoritetaan varausmaksu 50 % varauksen ajankohtana, ja loput 50 % keikkapäivänä. 

 

Kun esiintyjä on valittu, teemme muusikon kanssa kirjallisen sopimuksen esiintymisestä ja tämän jälkeen saat muusikon yhteystiedot, niin pääset sopimaan esityksen yksityiskohdista suoraan muusikon kanssa. Me lähetämme laskun toivomaasi osoitteeseen ja sinä pääset nauttimaan musiikista tapahtumassasi.

 

Keikan peruutusehdot

Jos muusikko ei pääse (esim. sairastuu), niin etsimme korvaavia vaihtoehtoja. Korvaavaa muusikkoa ei ole pakko hyväksyä ja palautamme koko hinnan, mikäli korvaava vaihtoehto ei miellytä. Tämä on erittäin harvinaista.

 

Teidän puoleltanne peruminen yritetään sopia muusikon kanssa joustavasti. Meillä on velvollisuus maksaa muusikolle palkka, kun lupaamme keikan hänelle. Mikäli tapahtuma peruuntuu tai siirtyy, yritämme hoitaa asian mahdollisimman joustavasti siten, että muusikko ei joudu harjoittelemaan ohjelmistoa turhaan maksutta. 

 

Jos joudut perumaan keikan tai keikkaan tulee muutoksia esimerkiksi hinnan suhteen, otathan yhteyttä keikan välittäjään tai laitathan meille sähköpostia osoitteeseen info@akateemisetmuusikot.fi

 

Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, perimme varausmaksun 50 %. Mikäli esiintyminen perutaan alle 2 viikkoa ennen tapahtumaa, perimme 70 % hinnasta. Mikäli esiintyminen perutaan alle 7 vrk ennen tapahtumaa, perimme 100 % hinnasta. Näin muusikko saa asianmukaisen korvauksen tehdystä työstään. 

Maksutavat

Voit maksaa keikan laskulla tai virike- ja kulttuurirahalla. Hyväksymme mobiilimaksut seuraavilta toimittajilta: Edenred, Eazybreak sekä Smartum. (Maksaessa Edenredin, Eazybreakin tai Smartumin palveluilla perimme 5 % palvelumaksun. Olethan yhteydessä etukäteen jos käytät virike- tai kulttuurirahaa maksamiseen.)

bottom of page