Keikan ehdot

Saamassasi liitteessä ovat tarjoukset musiikkipyynnöllesi. Hinnat ovat muusikoidemme itse asettamia, ja hintoihin vaikuttaa mm. muusikon esiintymiskokemus ja koulutus, esiintymisen ajankohta, esitettävä ohjelmisto yms. Hinnat sisältävät musiikkiesityksen lisäksi esityksen valmistautumiseen menevän työajan korvauksen sekä mahdolliset sovitus- ja matkakulut, ellei näitä mainita erikseen. Hinnat sisältävät alv.

Mikäli lasku lähetetään verkkolaskuna tai kirjeitse, lisätään hintaan 3 € /verkkolasku ja 5 €/paperilasku. Pdf-lasku sähköpostin liitteenä on ilmainen. Yli 3 kk kuluttua olevien keikkojen laskusta suoritetaan varausmaksu 30 % varauksen ajankohtana, ja loput 70 % keikkapäivänä. 

 

Kun esiintyjä on valittu, teemme muusikon kanssa kirjallisen sopimuksen esiintymisestä ja tämän jälkeen saat muusikon yhteystiedot, niin pääset sopimaan esityksen yksityiskohdista suoraan muusikon kanssa. Me lähetämme laskun toivomaasi osoitteeseen ja sinä pääset nauttimaan musiikista tapahtumassasi.

 

Keikan peruutusehdot

Jos muusikko ei pääse (esim. sairastuu), niin etsimme korvaavia vaihtoehtoja. Korvaavaa muusikkoa ei ole pakko hyväksyä ja palautamme koko hinnan, mikäli korvaava vaihtoehto ei miellytä. Tämä on erittäin harvinaista.

 

Teidän puoleltanne peruminen yritetään sopia muusikon kanssa joustavasti. Meillä on velvollisuus maksaa muusikolle palkka, kun lupaamme keikan hänelle. Mikäli tapahtuma peruuntuu tai siirtyy, yritämme hoitaa asian mahdollisimman joustavasti siten, että muusikko ei joudu harjoittelemaan ohjelmistoa turhaan maksutta.  Yleensä tapahtumapäivän siirto onnistuu joustavasti.

 

Mikäli tapahtuma peruuntuu kokonaan, perimme varausmaksun 30 % mikäli esiintyminen perutaan yli 1 kk ennen tapahtumaa. Mikäli esiintyminen perutaan 9 - 30 vrk ennen tapahtumaa, perimme 50 % hinnasta. Mikäli esiintyminen perutaan  alle 8 vrk ennen tapahtumaa, perimme 100 % hinnasta. Näin muusikko saa asianmukaisen korvauksen tehdystä työstään. 

Join our mailing list

© 2023 by Rebel Productions. Proudly created with Wix.com

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

info@akateemisetmuusikot.fi  |  Puh: 0408778603

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Jannika Lahin (keikat ja laskut)

jannika@akateemisetmuusikot.fi

Puh: 040 8778603

Tilaa tästä!

Edla Karjalainen-Banouarab 

(soitonopetus)

edla@akateemisetmuusikot.fi

044 3488018

Anna Zapasnik (perustaja)

anna@akateemisetmuusikot.fi

Puh: 041 4955679

Aino Kallio (markkinointi ja some)

aino@akateemisetmuusikot.fi

Puh: 045 8069757