top of page

Akateemisten Muusikoiden kautta löydät opettajat laulu- ja soittotunneille sekä esiintyjät juhliin.

Akateemisten Muusikoiden esiintyjät ja soitonopettajat ovat akateemisissa musiikkioppilaitoksissa sekä korkeakouluissa opiskelevia tai niistä valmistuneita muusikoita. Tilatessasi Akateemisista Muusikoista autat nuoria muusikoita työllistymään alallaan ja vähennät alalla vallitsevaa harmaata taloutta.

Asiakaslupaus

Ammattilaismuusikot

Lupaamme toimittaa tapahtumaasi esiintyjän joka on alansa ammattilainen. Kaikki muusikkomme ovat akateemisissa musiikkioppilaitoksissa sekä korkeakouluissa opiskelevia tai niistä valmistuneita muusikoita.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Lupaamme hinnoitella palvelun niin, että muusikko saa siitä liiton mukaisen korvauksen, mutta kuitenkin niin, että vaihtoehto on sinulle mahdollisimman edullinen.

Helppo asiointi

Lupaamme kuratoida esiintyjistä parhaat mahdolliset vaihtoehdot ja suositella meidän mielestämme parasta muusikkoa tilaisuuteesi. Tarjoamme vain osaavia ammattilaisia, jotka hoitavat keikan sujuvasti niin, että sinä voit keskittyä itse juhlaan.

Muusikkolupaus

  1. Emme edesauta epätervettä kilpailua alalla. Katsomme että taksat ovat TES:in tai liiton suositusten mukaisia ja korjaamme tarpeen tullen niitä ylöspäin, jos muusikolla ei ole asiasta tietoa.

  2. Valvomme muusikon etua ja hoidamme tarpeelliset vakuutukset. Maksamme myös eläkevakuutusmaksut.

  3. Emme pakota ketään yrittäjäksi ja heikennä näin työttömyysturvaa. Muusikko saa valita itse tekeekö töitä yrittäjänä vai palkansaajana.

  4. Muusikko saa määritellä itse hintansa keikoista.

  5. Hoidamme esiintymisiin ja soitonopetukseen liittyvän kommunikaation asiakkaan kanssa niin, että muusikon on helppo mennä paikalle ja keskittyä esiintymiseen tai opettamiseen.

  6. Annamme muusikoille palautetta keikoista ja opetuksesta niin että he voivat kehittää ammattitaitoaan kanssamme.

  7. Ymmärrämme muusikon arkea, sillä olemme itse kaikki muusikoita.

bottom of page