top of page

Akateemisten Muusikoiden arvot

Meille on hyvin tärkeää toimia läpinäkyvästi ja arvojemme mukaisesti. Arvomme välittyvät kaikessa työssämme asiakkaille, muusikoille, opettajille ja meille toimintaa pyörittäville muusikoille.

​Oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys:

 

1. Sitoudumme siihen, että kaikki toimintamme on läpinäkyvää sekä asiakkaille että muusikoille. Viestimme palkoista, työnantajamaksuista, veroista yms. avoimesti.

2. Levitämme tietoisuutta siitä, millaista palkkaa muusikoille ja musiikkipedagogeille kuuluu maksaa ja millaista palkkiota keikasta tulisi pyytää.

3. Tarjoamme muusikoille työtä osaaminen edellä ja pyrimme toiminnallamme murtamaan hyvä veli -verkostoja.

 

4. Pyrimme edistämään toiminnallamme tasa-arvoa ja vähentämään kaikenlaista syrjintää. 

5. Akateemisten Muusikoiden toimistossa olemme itse muusikoita ja opettajia ja pidämme korkeat kriteerit sen suhteen, miten itse toimisimme eri tilanteissa, ja minkälainen moraali meillä on.  

Muusikoille:

 

1. Meille on tärkeää, että kaikilla on hyvä olla töissä Akateemisilla Muusikoilla ja työ on kivaa ja merkityksellistä.

2. Akateemisten Muusikoiden toiminnassa on tärkeää, että lisäämme muusikon ammatin arvostusta. Työ vaatii korkeaa koulutusta, ja siitä tulee maksaa asianmukainen korvaus. Pidämme huolen muusikoiden palkkatasosta.

 

3. On tärkeää, että autamme nuoria koulutettuja muusikoita ja pedagogeja työllistymään ja löytämään paikkansa musiikkikentällä.

4. Kannustamme ja rohkaisemme muusikoita hinnoittelemaan työnsä koulutustaan vastaavalla tavalla ja arvostamaan omaa työtään.

5. Teemme töitä muusikoiden kanssa ja muusikoita varten!

Asiakkaille:

​1. Asiakas tietää, että tilatessaan muusikon tai pedagogin Akateemisten Muusikoiden kautta saa osaavan ammattilaisen. 

2. Tarjoamme asiakkaalle aina sopivimman ja parhaan vaihtoehdon. Räätälöimme esiintyjän tai opettajan kanssa juuri asiakkaan toiveisiin sopivan kokonaisuuden ja pidämme huolen, että asiakas saa rahoilleen vastinetta.

 

3. Toimimme sujuvasti, ystävällisesti ja joustavasti.

4. Asiakas voi olla varma, että asioidessaan kanssamme palkat, verot yms. hoidetaan asiaan kuuluvalla tavalla. Tilaamalla meidän kauttamme voit olla mukana vähentämässä musiikkialalla vallitsevaa harmaata taloutta!

 

5. Myös pienillä paikkakunnilla ja Pohjois- ja Itä-Suomessa on oikeus tasokkaaseen ja ammattitaitoiseen musiikki- ja opetustarjontaan. Pyrimme tarjoamaan ammattitaitoisia ja koulutettuja muusikkoja keikoille ja soitonopettajiksi kaikkialle Suomeen.

bottom of page