top of page

Esiintyjät juhliin

Tilaa kauttamme bilebändi, laulusolisti, jousikvartetti, coverbändi tai jazz-trio juhliisi yli 2000 musiikon verkostostamme. Tutustu muutamiin tähtiesiintyjiimme alla ja ole yhteydessä niin järjestämme sinulle ikimuistoisen musiikkielämyksen. 

Jousikvartetti häihin

LUMO ENSEMBLE

Jousikvartetti

Lumo Ensemble tarjoaa ainutlaatuisia musiikkielämyksiä, niin juhlaan kuin vihkitilaisuuteen, sekä tanssimusiikkia tai kamarimusiikkia erillisenä ohjelmanumerona. 

Duo Baltica 6_edited.jpg

DUO BALTICA

Piano-sello duo

Duo Baltica on sellisti Johanneksen ja pianisti Mindaugasin vuonna 2016 perustama Duo. Yhtye sopii esiintymään esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai yritysjuhliin.

Bändi häihin

BASTUGATAN

Bilebändi

Bastugatan on energinen ja hyväntuulinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi, joka takaa huikean meiningin kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Bändi juhliin

ESKELINEN INTERGALACTIC QUINTET

Fuusiojazz

Eskelinen Intergalactic Quintet on uusi fuusiojazzkokoonpano Helsingistä, jonka saundi huokuu lämpimiä 70-luvun Love Records-äänitteitä.

Skool!

SKOOL!

Bilebändi / trio

Skool! on kolmen muusikon puoliakustinen yhtye, joka mukautuu monenlaisiin tapahtumiin. Ohjelmisto koostuu nykypäivän listahiteistä sekä kotimaisista ja ulkomaisista klassikoista vuosien varrelta!

marttataavi2.JPG

MARTTA & TAAVI

Huilu-kitara duo

Huilu-kitara duon heleä ja lämmin sointi sopii niin kirkkoon kuin olohuoneeseen, oli kyse sitten kesäillan konsertista, häistä tai syntymäpäivistä.

Duo Hermanchito_edited.jpg

DUO HERMANCHITO

Laulu-kitara duo

Duo Hermanchito on klassista, kevyttä- ja kansanmusiikkia esittävä yhtye. Duo vie kuulijan sykähdyttävälle maailmanympärysmatkalle kotimaisista laulelmista etelän lämpimiin rytmeihin. Yhtye sopii niin yksityis-  kuin yritystilaisuuksiinkin

pihlannekaipainen.jpg

DUO PIHLANNE & KAIPAINEN

Jazz-duo

Duo Pihlanne & Kaipainen tekee juhlistasi ne juhlat, jotka muistetaan! Musiikki kohottaa tunnelmaa tilaisuudessa, kuin tilaisuudessa, ja me olemme täällä teitä varten!

Songbirds Kuva_ Heikki Järvinen_edited.jpg

DUO SONGBIRDS

Laulu-piano duo

Duo Songbirdsin ohjelmistosta löytyy musiikkia sekä rempseisiin juhliin 1920-luvun tai myöhempien vuosikymmenten hengessä kuin myös
rauhalliseen tunnelmointiin vaikka bossa novan tai jazz-musiikin
sävelin.

Bändi juhliin

ANSKU MELLANEN

Kitara, laulu

Ansku Mellanen on SuomiLOVE:ssa esiintynyt ja Mikael Gabrielin bändissä tällä hetkellä soittava nuori muusikko, joka on keikkaillut työkseen viimeiset kymmenisen vuotta.

Sampsa Heiniö.jpg

SAMPSA

Klassinen laulu

Bassobaritonin ohjelmistoon kuuluvat mm. Mozartin Taikahuilun Papagenon ja Kaitsijapapin roolit, Mozartin Requiemin basso-osuudet sekä runsas määrä lied-ohjelmistoa.

Untitled-1_edited.jpg

ELVANN

Harppu ja laulu

Elvannin erikoisuutta ovat sähköharppu-laulu-coverit tunnetuista metallimusiikin klassikoista, esim. Nightwishin kappaleista.

Trio 'Time and Changes' Promokuva.JPG

TIME AND CHANGES

Trumpetti, basso ja vibrafoni

‘Time and Changes’ luo tunnelmallista atmosfääriä ja rytmin huumaa kaikkiin tilaisuuksiin.

Duo Suihkola & Hanhikoski 1_page-0001_edited.jpg

DUO SUIHKOLA & HANHIKOSKI

Viulu & Harmonikka

Tämä viulun ja harmonikan muodostama duo tulkitsee energisesti muun muassa argentiinalaisia tangoja, unkarilaisia kansansävelmiä sekä itse tekemiään sovituksia molempien soittimen virtuoosikappaleista. Tämä duo on loistava valinta, mikäli etsit vangitsevaa ohjelmanumeroa tapahtumaasi! 

Jousikvartetti häihin

NEUE QUARTET

Jousikvartetti

Ennakkoluuloton Neue Quartet on helsinkiläinen jousikvartetti joka tekee musiikkia haasteita pelkäämättä! 

Pianisti juhliin

TRIO TOISET

Pianotrio

Trio Toiset esittää yhdellä pianolla kuusikätisesti viihdyttävää ja koskettavaa klassista ohjelmistoa. Trio tarjoaa kokemuksellisia esityksiä monenlaisille musiikinkuuntelijoille

Bilebändi juhliin

PILKKUUN ASTI

Bilebändi

PILKKUUN ASTI on Helsingistä lähtöisin oleva kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana!

Bändi häihin

TRIO ESKELINEN

Jazz-trio

Eskelinen trio on kolmen intohimoisen muusikkonuoren vuonna 2016 perustama joka musiikin yhtye. Soittajien tiedot ja taidot ylittävät monet genrerajat, joten jazz-musiikin spontaanista improvisoinnista voidaan sulavasti

Esiintyjä juhliin

STRINGBREAKERS

Pop-trio

Stringbreakers on laulajasta, viulistista ja kitaristista koostuva akustinen pop-trio. Uniikit sovituksemme ammentavat monipuolisesti eri genreistä, folkista aina jazziin ja bluessävyihin asti.

Esiintyjä häihin

YELLOW DUO

Viulu, piano

Tunnelmallinen Yellow Duo tarjoaa taustamusiikkia ja ohjelmanumeroita häihin, syntymäpäiville, sekä muihin tilaisuuksiin. Ohjelmisto koostuu mm. tunnetuista pop ja rock-klassikoista.

_DSC9094-Edit_edited.jpg

DUO PIHLAVA

Akustinen duo

Duo PIhlava ilahduttaa kuulijoitaan lämminhenkisellä, akustisella soundillaan. Toivoitpa tilaisuuteesi tunnelmallista taustamusiikkia tai menevämpää meininkiä, Pihlava hoitaa asian!

duolumo (1).jpg

DUO LUMO

Laulu, piano

Duo Lumo on vuonna 2017 perustettu duo, joka esittää tunnelmallista pop-, folk- ja jazz-musiikkia. Musiikkimme sopii hyvin esimerkiksi ohjelmanumeroksi, tansseihin tai taustamusiikiksi. 

Duo Siina ja Olivia

DUO SIINA JA OLIVIA

Laulu ja piano

Siina ja Olivia on kahdesta muusikosta koostuva lämminhenkinen duo. Laulamme kaksiäänisesti pianosäestyksellä. Ohjelmistostamme löytyy kappaleita iskelmästä pop- sekä jazzmusiikkiin ja laadimme setistä sinun näköisesi

Anna ja Aleksi, kuva_ Ville Pastell_edited_edited.jpg

ANNA KATARIINA JA ALEKSI LAUKKONEN DUO

Laulu & haitari/piano

Tämä kahden monipuolisen muusikon duo tuo tilaisuuteesi soittamisen ja
laulamisen iloa, tunnelmasta tinkimättä!

WeLoveVocals_069_edited.jpg

ANNIKA TEPPONEN

Laulu & piano

Tepponen esiintyy soolokeikoillaan pianon kanssa ohjelmistonaan kotimaiset ja ulkomaiset populaarimusiikin helmet. Hän ottaa huomioon tilaajan toiveet esitettävistä kappaleista ja pitää tärkeänä, että tilaisuuden tunnelma ja musiikki kohtaavat.

Anna Katariina -muusikko_edited.jpg

ANNA KATARIINA

Laulu & piano

Anna Katariina on laulaja ja pianisti, jolle tärkeää esiintymisessä on läsnäolo, ilo ja herkkyys. Erityisesti Annan sydän sykkii jazzille, popille sekä ranskankielisille chansoneille, mutta ohjelmistoon kuuluu
lauluja yli monien genre-rajojen ja seitsemällä eri kielellä.

image1_edited.jpg

MILJA PÖYHÖNEN

Laulu & piano

Etelä-Suomessa vaikuttava laulava pianisti ja trubaduuri Milja Pöyhönen esittää tunnettuja pop/jazz-kappaleita. Tyyliin kuuluu laadukkaasti sovitetut toivekappaleet ja timanttinen tulkinta. 

Duo Suutarinen & Matsson_edited.jpg

DUO SUUTARINEN & MATTSSON

Laulu-piano & saksofoni-huilu

Tämän kaksikon vahvuutena on jazz-, blues- ja latinomusiikki, mutta heiltä taipuu myös muutkin genret, kuten pop ja iskelmä - keikka räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä meille tarjouspyynnöllä tilaisuutesi tiedot ja toiveesi, niin tiimimme auttaa sinua löytämään verkostostamme sopivan esiintyjän.

bottom of page