© 2019 Akateemiset Muusikot. All rights reserved.

Maria Kämppi

Piano-opettajamme Maria on Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta keväällä 2017 valmistunut musiikkipedagogi. Maria aloitti opettamisen Taavinkylän koululla syksyllä 2017, minkä jälkeen hänen oppilasmääränsä on kasvanut paljon. Opetuskokemusta hänelle on kertynyt monien eri ikäisten ja tasoisten oppilaiden parissa jo opiskeluidenkin ajalta. Marian opetusta on luonnehdittu innostavaksi, ystävälliseksi, tavoitteelliseksi ja hauskaksi. Taavinkylän koululla Maria opettaa keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin.

 

Maria opettaa myös Riihimäen musiikkiopistossa tehden pianonsoitonopettajan sijaisuuksia. Opetustyön lisäksi Maria on Akateemisten Muusikoiden markkinointivastaava sekä esiintyy säännöllisesti pianistina muusikkokollegoidensa kanssa.

Opetusfilosofiaansa hän kuvailee seuraavanlaisesti: 

"Soittoharrastuksen tulee olla ennen kaikkea mukavaa ja luovuuteen kannustavaa. Huomioin opetuksessani jokaisen oppilaan yksilönä sekä oppilaan kokonaisvaltaisen kehittymisen musiikin saralla. Rakastan opetustyötä ja olen aidosti kiinnostunut jokaisesta oppilaastani. Uskon sen luovan hyvän suhteen ja toimivan yhteistyön oppilaan ja opettajan välille. Parasta opettamisessa on kohdata iloiset oppilaat ja huomata heidän kehittymisensä!"