© 2019 Akateemiset Muusikot. All rights reserved.

Musiikkia häihin

"Akateemiset muusikot oli todella kiva uusi tuttavuus. Suosittelen mielelläni muillekin."

Yritystilaisuus, toukokuu 2019

"Kiitos teille! Saimme juhliimme erittäin ihanan ja taitavan muusikon joka iloksemme myös lauloi vauvamme juhlissa. Hänen esiintymisensä oli tärkeä osa juhlaamme ja saimme aivan ihanat nimiäiset! :)"

Yksityistilaisuus, marraskuu 2018

"Olimme todella tyytyväisiä teidän palveluunne ja saimme myös vierailta kiitosta musiikkiesityksestä. Uskon, että käytämme jatkossakin palveluitanne."

Yritystilaisuus, huhtikuu 2017

Akateemisilta Muusikoilta löytyy laaja valikoima erilaisia hääkokoonpanoja: jousikvartetteja, pianisteja häihin, erilaisia duoja (kuten laulu ja piano), jazzmuusikoita, hääbändejä, trubaduureja, harpisteja jne... Kerro toiveistasi kokoonpanon ja musiikin suhteen niin etsimme juuri teidän häänne kruunaavan musiikkiesityksen!

 

Mietitkö sopivaa musiikkia vihkimiseen, hääjuhlaan, taustamusiikiksi tai tanssimusiikiksi? Tältä sivulta löydät inspiraatiota häämusiikin suunnitteluun. Ota yhtettä ja voimme suunnitella häihisi sopivan musiikin yhdessä. Häämusiikin hinta muodostuu monesta tekijästä, joten lopullinen summa selviää sopivan muusikon löydyttyä. Alustavan hinnastomme löydät kuitenkin täältä. 

 

Alla on kappaleita ja kauniita rakkauslauluja, jotka sopivat tunnelmaltaan häihin. Voit kuunnella kappaleen painamalla linkkiä.