© 2019 Akateemiset Muusikot. All rights reserved.

Csilla Firon, klarinetti
musiikkiesitys, musiikkia tilaisuuteen, muusikko juhliin

Csilla on iloinen helsinkiläinen ammattimuusikko ja klarinetisti. Hän valmistui muusikoksi keväällä 2013 Helsingin Konservatoriosta erinomaisin arvosanoin, ja opiskelee parhaillaan neljättä vuotta Metropolia Ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiikkaa. Hän on laajentanut muusikkouttaan opiskelemalla klarinetinsoittoa myös ulkomailla, mm. Tukholman Kungliga Musikhögskolanissa ja Madeiran Conservatorio Escola das Artesissa.


Csilla toimii klarinetinsoiton opettajana Helsingin Konservatoriossa ja tekee sijaisuuksia pääkaupunkiseudun eri musiikkiopistoissa. Csilla innostuu jokaisen oppilaan ainutlaatuisuudesta, ja hänen opetustilanteessaan myös oppilas pääsee ilmentämään omaa luovuuttaan. Csillaa on kehuttu järjestelmällisyydestä, ystävällisyydestä ja innostuneisuudesta opetustilanteissa. Csilla undervisar också på svenska. 

Csilla on myös humanististen tieteiden kandidaatti pääaineenaan musiikkitiede, ja logopedian opiskelija Helsingin yliopstossa. Hän toimii Akateemisten Muusikoiden asiakassuhdevastaavana. Csilla on esiintynyt useissa kamarimusiikkikokoonpanoissa ja orkestereissa, ja nauttii musiikin ilon antamisesta niin omille oppilailleen kuin konserttiyleisölle!